O nas in naših storitvah

Licencirani svetovalci za nepremičnine vam svetujemo pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu nepremičnine. Pri delu si pomagamo z bazo, ki je s časom postala zelo močna, omogoča pa nam hitro in kvalitetno iskanje primernih strank za vašo nepremičnino.

Poskrbimo tudi za oglaševanje vaše ponudbe, za katero pripravimo primerno in učinkovito oglaševalsko akcijo. Pripravimo učinkovit prodajni oglas s fotografijami in ga vključimo v vse primerne internetne portale in časopise.

Ko za vašo nepremičnino pridobimo primerno stranko, izpeljemo tudi celoten postopek. Z našo strokovnostjo in zanesljivostjo zagotavljamo pravno varen in za vas nestresen prenos lastništva na vaši nepremičnini.

Posebne storitve

VIP posredovanje pri nakupu/najemu

Kupujete, najemate nepremičnino? Vas omejuje čas in vam za iskanje po časopisih in spletu zmanjkuje časa? Prav tako pa so vam odveč nepotrebni ogledi zaradi zavajajočih oglasov? Ne skrbite – v našem tempu življenja je to povsem normalen pojav. Prav zato vam ponujamo VIP posredovanje in vam prihranimo vaš dragoceni čas in odvečne skrbi.

Licencirani svetovalci za nepremičnine vam po posvetovanju z vami in na podlagi vaših želja poiščemo primerno nepremičnino in izpeljemo celoten postopek prenosa lastništva na nepremičnini.

Kako poteka postopek? Za vas iščemo in opravljamo oglede potencialnih nepremičnin, naredimo ožji izbor nepremičnin in vam ga predstavimo z vsemi potrebnimi dokumenti in fotografijami. Na podlagi  vseh informacij se vi odločite katere nepremičnine si želite ogledati.  Poskrbimo za terminsko usklajenost z vami in prodajalcem.

VIP posredovanje pri prodaji/ oddaji

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Za vas posreduje kar nekaj nepremičninskih agencij, vendar ni pravega odziva? Ne veste, kaj se dogaja z vašo nepremičnino, saj niste sproti obveščeni? Mi vam nudimo redno tedensko ali mesečno obveščanje, dodatno svetovanje za pospeševanje prodaje/oddaje in svetovalca, ki bo za vas in vašo nepremičnino osebno skrbel.

Prepričani smo, da vas nepotrebni ogledi in sprehodi po vaši nepremičnini nervirajo in vam hkrati kradejo čas. V kolikor nam zaupate svojo nepremičnino v posredovanje kot edinemu licenciranemu posredniku, lahko za vas opravljamo kvalitetne, skrbno izbrane oglede potencialnih strank. Strankam lahko na ta način brezskrbno predstavimo čim bolj izčrpne informacije vaše nepremičnine, mi pa se prepričamo če je stranka primerna za vas. Če ima stranka drugačne potrebe ali finančno ni sposobna, vams s takimi strankami ne obremenjujemo.

Kljub temu, da, če se tako odločite, nastopamo kot vaša edina nepremičninska agencija, zajemamo vse potencialne stranke. Na podlagi ekskluzivne pogodbe z vami sodelujemo tudi z drugimi nepremičninskimi agencijami. Le-te pa do vas nimajo prav nobenih finančnih zahtevkov. Kot vaš edini nepremičninski posrednik smo odgovorni za prodajo/ oddajo vaše nepremičnine, to nalogo jemljemo resno in se trudimo upravičiti vaše spoštovanje.